söndag 4 september 2016

Hej

Hej och välkomna tillbaka.
Jag tog ett beslut för ett tag sedan för att väcka liv i min blogg igen. Jag kommer skriva en del om mina kommande stickmönster och känner jag mig själv rätt, kommer det dyka upp många bilder på mina katter. Vem vill inte se bilder på Molle och Gismo? 
Pappa Padda kommer nog dyka upp en del han med!

Ett mönster som snart är färdigt är #koftansusanne. En kofta stickad i Kampes 2tr. Ett underbart ullgarn. Mönstret är utformat så du kan sticka i mängder olika garner. Ett annat fantastiskt garn man kan sticka den i är Sandnes Merinoull. Mönstret kommer att finnas för försäljning på min Ravelry sida.
 

Annars vad har hänt med mig?
Jag är numera 27 år gammal. Jag bor kvar i Göteborg och jobbar natt på ett äldreboende. Ibland extraknegar jag i världens bästa garnbutik Knit & Purl som ligger här i Göteborg. 
Jag trodde jag var väldigt bra på garn, fiber och stickning men så mycket jag har lärt mig! Det händer att jag får frågor jag inte har bra svar på. Men, vill man så kan man annars hittar man en annan lösning som fungerar lika bra. Eller googlar man.

För två år sedan blev jag morbror till en Saga och när som helst blir jag morbror till en liten pojk. Spännande saker. 

Jag lever inte så ensamt längre. Jag har fantastiska vänner. Det är sällan jag är hemma. Jag får tvinga mig själv att det är ok att bara vara hemma också. Jag har rest utomlands själv för första gången. Jag flög själv. Jag dog inte men nästan. Jag hade ett par fantastiska dagar i Torrevieja. Jag åker snart dit igen med min bästa vän Doris. Det ska bli kul.

Jag har en del nya tatueringar och jag håller på att fixa de gamla som en annan tatuerare har gjort. Den människan vet inte vad hon sysslar med tyvärr och halva jag ser ut som skräp. Man får vad man betalar för. Och tatuera dig aldrig hos någon som inte har en enda tatuering. 

Men stickning tar upp mycket tid i mitt liv. Jag har så mycket igång att ingenting blir klart för tillfället. Detta får räcka för idag. Välkomna åter!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar